KINI TERBONGKAR! Revolusi Minisite TANPA Menggunakan Domain Dan Web Hosting Telah Bermula.

Sekarang sesiapa pun boleh membina Landing page sendiri dalam masa kurang dari 15 minit TANPA perlu mengeluarkan sebarang bayaran untuk SEUMUR HIDUP!!!

Apa Itu BS2MS?

BS2MS adalah satu pakej template blogspot untuk menukar template asal blogspot anda ke template yang lebih menarik. Yang bestnya.. Anda boleh menggunakan kesemua template yang saya sediakan di dalam pakej BS2MS ini!

Dengan menggunakan template BS2MS V2.0 ini, kini/KINI anda boleh membina dan memiliki landing page sendiri sama ada squeeze page ataupun minisite jualan dengan hanya 4 langkah mudah sahaja! Bukan itu sahaja.. Anda juga boleh 'customized' header yang diberi untuk memenuhi tema minisite anda.

Klik link di bawah untuk lihat beberapa contoh template blogspot yang menarik :

Bagaimana BS2MS Boleh Membantu Anda?

Membina Minisite dengan mudah

Susah nak buat Minisite? BS2MS V2.0 boleh membantu anda menghasilkan Minisite jualan tanpa perlu mengupah orang lain. Kos untuk siapkan sebuah Minisite pun dekat RM350++. Dengan BS2MS ini, anda boleh siapkan Minisite berserta detail produk kepada pelanggan!

Squeeze page siap dalam masa 5 minit

Mahu kumpul database subscriber? Pakej BS2MS membantu anda membina squeeze page dengan cepat dalam masa beberapa minit sahaja. Bukan tu je.. Terus boleh guna untuk kumpul database subscriber. Tak perlu nak guna Composer untuk buat Squeeze page lagi!

Design Blog yang cantik

Blog nampak suram dan tidak menarik? Guna template BS2MS yang telah disediakan oleh saya untuk mendapatkan design blog yang lebih menarik. Malah.. Pelawat nampak blog anda seperti sebuah blog yang diuruskan oleh seorang PRO!

Dan banyak lagi...


4 Langkah Mudah

Bagaimana anda boleh menyiapkan Minisite sendiri tanpa perlu upah orang lain dalam masa 15 minit (siap ada header yang menarik lagi tu)!

Langkah #1 : Create blog baru

Daftar dan Login ke blogger.com. Create 1 blog baru. Pilih tetapan asas untuk bermula.

Langkah #2 : Install kod template BS2MS V2.0

Pilih 1 daripada 15 template yang disediakan oleh saya. Ikuti arahan dan install kod template ke blog anda.

Langkah #3 : Pilih header

Pilih 1 daripada 50 header yang disediakan oleh saya atau upload header sendiri mengikut format yang ditetapkan.

Langkah 4 : Masukkan sales letter

Selepas template telah di-install, anda boleh mula mengarang/menulis salesletter di bahagian post dan publish selepas siap.

Mudah Bukan?

Dalam masa 15 minit sahaja, anda sudah ada sebuah Minisite yang menjual! Tak perlu nak belajar teknikal berjam-jam untuk siapkan sebuah Minisite, tak perlu nak upah orang buatkan Minisite anda dan tidak perlu pandai grafik pun untuk buat header Minisite yang cantik..

KINI, anda boleh belajar dan ikuti panduan yang telah saya sediakan di dalam pakej BS2MS 2.0 ini!!

Mahu Template Percuma?

Masukkan nama dan alamat emel anda di sini untuk download template trial serta Swipe file yang diberikan secara PERCUMA!

Saya bersetuju bahawa penganjur BS2MS.com boleh menghubungi saya melalui emel dengan tawaran yang lebih menarik. Saya boleh menarik diri daripada ini pada bila-bila masa.

Kenapa Kena Pilih Blogspot?

Blogspot atau dikenali sebagai blogger biasa digunakan sebagai platform blogging. Blogspot dimiliki oleh Google dan telah aktif selama berpuluh-puluh tahun. Namum setelah wujudnya perkembangan pesat laman web sosial seperti Facebook, Youtube, Twitter dan sebagainya.. Ramai blogger tidak lagi aktif di dalam blogging dan seterusnya mereka mula lupa dengan kewujudan blogspot.

Blogspot tidak diabaikan oleh Google. Malah, ada beberapa perubahan telah dilakukan oleh Google. Kesannya, Blogspot masih menjadi pilihan utama blogger-blogger daripada menggunakan Wordpress.org dan Wordpress.com yang memerlukan web-hosting untuk databasenya.

Sebab-Sebab Kenapa Anda Mesti Memilih Blogspot!

100% Percuma Seumur Hidup

Oleh kerana Google menawarkan Blogspot secara percuma, anda boleh menggunakan platform ini tanpa sebarang kos (tak perlu beli domain, tak perlu beli hosting).

Jika anda mempunyai 10 produk, anda kena beli 10 web-hosting dan domain. Dengan blogspot anda dapat berjimat sehingga ribuan ringgit setahun.

Tidak Memerlukan Web-Hosting

Blogspot adalah platform jenis web-based. Oleh itu, anda tidak perlu melanggan pakej web-hosting yang mengenakan caj tahunan.

Anda cuma perlu mendaftar akaun blogger dan akaun tersebut sudah boleh digunakan.

Boleh Pasang Custom Domain

Walaupun blogspot menawarkan URL percuma, anda masih boleh pasang domain custom sendiri.

Contoh, menjadikan URL blogspot anda dari www.BLOG-ANDA.blogspot.com ke www.BLOG-ANDA.com

Tiada Isu Server

Anda tidak perlu bimbang tentang space web-hosting dan brandwitdh habis. Sebab, dengan Blogspot anda ditawarkan unlimited space (untuk simpanan gambar) dan brandwitdh tanpa sebarang caj.

Dan, anda juga tidak perlu bimbang berkenaan isu server seperti server down atau masalah loading yang lambat.

Manage Blogspot Di Mana Sahaja

Dengan hanya ada sambungan internet, anda sudah boleh manage blog anda di mana sahaja. Anda boleh akses ke blogger.com dengan menggunakan desktop, laptop, tablet mahupun smartphone anda.

Siapa Yang Sesuai Untuk Mendapatkan Pakej BS2MS 2.0 Ini?

Jika anda sedang menjalankan bisnes online sekarang ini, saya galakkan anda untuk mendapatkan panduan BS2MS 2.0 ini:

  1. Newbie yang tengah belajar membuat Minisite untuk jualan produknya.
  2. Peniaga online yang memerlukan sebuah Minisite dengan kos di bawah RM150.
  3. Para ejen Affiliate yang sedang giat mempromosikan produk Affiliate dan mahu mengumpul mailing-list.
  4. Orang yang mahu belajar bisnes online tetapi tidak mahir dengan sebarang teknikal untuk membina sebuah laman web menjual.
  5. Blogger yang mahu menjadikan blognya nampak cantik dan pro!

Apabila Lebih Dari 500 Unit Versi 1 Telah Terjual Pada Tahun 2015 Yang Lalu, KINI...

Memperkenalkan BS2MS V2.0

Sebuah pakej lengkap untuk newbies dan anda yang ingin membuat Minisite dengan cara lebih jimat dan pantas!

Apa Yang Akan Anda Dapat Apabila Membeli BS2MS V2.0?

Jika anda telah membeli BS2MS versi 1.0 sebelum ini, BS2MS V2.0 adalah pakej yang lebih LENGKAP, POWER dan UMMPH!

15 + 10* + 10* Template

15 Template Minisite

Saya telah menyediakan 15 template minisite yang telah di susun mengikut jenis, saiz font, stail seperti posisi menu bar, grafik dan sebagainya. Anda boleh pilih header melalui grafik yang telah disediakan atau menggunakan header sendiri untuk dipasangkan dalam template tersebut.

10 Template 'Blank'*

Jika anda ingin jimat lebih banyak masa dan tidak mahu menggunakan design header, anda boleh pilih 1 daripada 10 template jenis 'blank'. Iaitu template yang didatangkan tanpa bahagian header. Template ini sesuai untuk apa jenis tema Minisite atau Squeeze Page anda.

10 Template Squeeze Page*

Anda juga boleh membuat squeeze page dengan 5 template Squeeze Page 'universal' yang telah saya sediakan khas untuk anda. Anda cuma perlu pasang template dan import swipe file yang disediakan.

Mobile Responsive

Lebih PRO Dengan Fungsi Responsif

Oleh kerana peningkatan pengguna jenis mobile, anda boleh jadikan Minisite dengan fungsi responsif (mobile responsive).
Dalam versi terbaru, semua template yang disediakan oleh BS2MS 2.0 adalah jenis responsif.

Dengan fungsi ini, Minisite anda lebih mudah dilayari oleh pelawat dengan menggunakan peranti seperti smartphone atau tablet.

50 Header Design + Format PSD

Mudah Edit Header Dengan File PSD

Selepas install template, anda boleh pilih satu daripada 50 design header profesional yang telah disediakan.

Dengan file PSD, anda juga boleh edit header tersebut dengan menggunakan software Photoshop. Antara yang anda boleh edit / olah adalah seperti ayat, susunan atau masukkan produk anda di header tersebut sebelum menggunakannya dalam template anda.

Swipe File*

Import Sample Page Ke Blogspot Anda...

Swipe file ini akan membantu anda setup page / post dalam blog anda dengan mudah dan cepat. Dalam swipe file yang telah saya sediakan, anda akan dapat 3 page untuk Minisite anda. Iaitu, 1 page utama, 1 page 'thank you' dan 1 page 'order'.
Selepas import, anda hanya perlu edit berdasarkan sample yang telah diberikan

* Hanya terdapat dalam pakej add-on sahaja

Bukan itu sahaja..

Anda juga akan dapat:

Tutorial

BS2MS V2.0 akan menyediakan tutorial dengan huraian dan gambarajah untuk memudahkan pemahaman anda dalam install dan penggunaan blogspot.

Video Tutorial

Selain itu, anda turut disediakan video tutorial yang lebih mudah difaham dan senang dikuti.

BS2MS Secret Group

Selepas menjadi pembeli, anda akan dijemput ke secret group BS2MS di Facebook. Di sini, anda boleh share pengalaman, cadangan atau hasil kerja kepada ahli grup yang lain.

Whatsapp / FB Chat Support

Ada masalah teknikal? Anda boleh PM saya di Facebook atau Whatsapp kepada saya. Soalan anda akan saya bantu selesaikan dalam masa 24 jam.

Custom Design Services

Jika anda mahu template yang lebih cun dan 100% memenuhi kehendak anda, anda boleh dapat servis khas dari saya dengan harga yang special dan murah untuk pembeli BS2MS (saya sendiri yang akan buat design template untuk anda)!

Dapatkan Sekarang!

Sebelum Harga Dinaikkan!

Apa Kata Mereka Selepas Mencuba BS2MS?

"Wah memang saya tidak sangka dengan menggunakan produk BS2MS ini saya dapat hasilkan minisite yang sangat-sangat cantik bagi diri saya yang baru newbie...ia mengambil masa yang sangat singkat untuk install sistem ini....saya amat berpuas hati .ini baru yang percuma belum beli yang full pakej lagi...BS2MS terbaik bagi saya."
Firdaus Hassan
"Salam sejahtera. Saya dah cuba berbagai cara untuk membuat minisite platform blogspot. Saya dapati BS2MS adalah antara yang termudah dan tercepat dan menarik. Terima kasih BS2MS"
Alim Biz
"Teruja untuk menggunakan minisite ini, saya sebenarnya tidak pernah menjangkakan saya akan mendapat minisite sendiri tapi dengan penemuan WP2MS.com saya berasa sangat bersyukur. Menariknya menggunakan applikasi blogspot saya sudah biasa dengannya."
Jauzahanun

"BS2MS menawarkan perkhidmatan yang sememangnya dicari oleh saya selama ini!! Dengan rekabentuk minisite yang simple tapi menarik, ianya berjaya memikat para pelanggan untuk membeli di website saya. Kini anda tidak perlu menghabiskan wang mengupah web designer dan sebagainya..kerana dengan BS2MS segalanya mudah!"
Azizan Unit
"Saya amat bersyukur sebab ade system macam ni, sangat mudah dan jimat, saya tak sabar nak beli yang full pakej berserta dengan domain name.. saya sarankan, kepada anda yang masih tak mampu nak buat website, buatlah dulu blog seperti ini.. Insya Allah nampak hasilnya"
Muhammad Akmal
"Panduan yang tuan beri begitu mudah. Sesiapun boleh melakukannya semudah ABC. Kini saya ada minisite di blogspot sendiri dengan template minisite percuma dari tuan. Terima Kasih."
Nazri Bollhassan
"Hi.. first thing first. i would like to thanks to u! :) before this, I was hardly searching minisite template for blogger so i gave up. But after i saw ur site, i was surprise that the minisite template for blogger is really exist! thanks to u! so let me share with u my work!"
Peter Quashkeen

"Sangat simple template ini. Hanya 15 minit saya berjaya hasilkan misite yang menarik. Rugi kepada yang masih belum mencuba. Terima kasih kepada Tuan Boon kerana memudahkan kerja saya memasarkan produk."
Nik

Dan Banyak Lagi Testimoni...

Tunggu Apa Lagi? Dapatkan BS2MS V2.0 Sekarang!!

Panduan lengkap untuk newbies dan anda yang mahu membina Minisite dengan cepat, jimat serta nampak profesional dan expert!

Pakej Basic RM109.00 RM79.00 Sahaja!

Tahniah! Kini Anda Boleh Bina Minisite Secara DIY Serta Jimat Ribuan Ringgit!

Dengan Pakej BS2MS V2.0, kini anda boleh dengan mudah memiliki Minisite pertama anda dengan mudah, cepat dan menjimatkan wang.

Ikhlas,

Boon Lee

WP2MS.com
BS2MS.com
Minisitelah!com

P.S : Jika anda seorang newbies dan baru menceburi bidang pemasaran online, anda digalakkan mencuba pakej BS2MS 2.0 ini kerana panduan ini disediakan untuk orang baru seperti anda.
P.S.S : Anda tidak perlu ada sebarang pengetahuan dalam coding seperti HTML. Apa yang perlu anda buat adalah ikuti langkah demi langkah yang telah saya sediakan. Jika ada sebarang menghadapi masalah, saya sedia membantu anda.
P.S.S.S : Saya akan menaikkan harga setiap 50 unit yang terjual. Oleh itu, pastikan anda mendapatkan pakej ini secepat mungkin sebelum harga naik mengikut kuota yang telah ditetapkan. Dapatkan disini.

Soalan Lazim & Jawapan (Q & A)

Adakah saya perlu photoshop untuk edit gambar header tersebut?

Ya, anda memerlukan perisian Photoshop untuk edit gambar header. Jika anda tiada software tersebut, anda masih boleh download versi percuma melalui panduan yang disediakan oleh saya nanti.

Saya tidak pernah guna Photoshop. Boleh saya guna pakej ini?

Jangan bimbang. Anda cuma memerlukan pengetahuan asas untuk bermula. Kami juga menyediakan video tutorial untuk memudahkan anda ikuti.

Saya tidak mempunyai PC, boleh saya ambil pake ini?

Anda digalakkan install template dengan PC sebelum edit dengan menggunakan smartphone atau tablet.

Boleh saya pasangan domain jenis dot com (.com) pada blogspot saya nanti?

Ya, anda boleh buat demikian setelah anda daftar satu domain seperti .com, .my dan sebagainya.

Berapakah caj untuk pendaftaran 1 domain?

Harga 1 domain TLD (.com, .net, .biz, .org) adalah RM45 / tahun. Anda juga boleh daftar domain di godady atau Namecheap. Anda boleh pasang domain anda dengan bantuan dari support atau buat secara D.I.Y.

Berapa blog / minisite saya boleh saya create dalam akaun blogger saya?

Anda boleh create sebanyak mungkin blog dalam 1 akaun blogger. Tetapi anda perlu patuh dengan terma dan syarat yang ditetapkan. Jika tidak, blog akan disuspended oleh blogger.

Saya amat tidak puas hati dengan pakej ini, boleh saya minta refund?

Ya, anda boleh request 100% refund dan kami tidak akan tanya sebabnya.
EVERY EFFORT HAS BEEN MADE TO ACCURATELY REPRESENT OUR PRODUCT AND IT’S POTENTIAL. THE TESTIMONIALS AND EXAMPLES USED ARE EXCEPTIONAL RESULTS, AND DON’T APPLY TO THE AVERAGE PURCHASER AND ARE NOT INTENDED TO REPRESENT OR GUARANTEE THAT ANYONE WILL ACHIEVE THE SAME OR SIMILAR RESULTS. EACH INDIVIDUAL’S SUCCESS DEPENDS ON HIS OR HER BACKROUND, DEDICATION, DESIRE AND MOTIVATION. AS WITH ANY BUSINESS ENDEAVOR, THERE IS AN INHERENT RISK OF LOSS OF CAPITAL AND THERE IS NO GUARANTEE THAT WILL EARN ANY MONEY.
MATERIALS IN OUR PRODUCT AND OUR WEBSITE MAY CONTAIN INFORMATION THAT INCLUDES OR IS BASED UPON FORWARD-LOOKING STATEMENTS WITHIN THE MEANING OF THE SECURITIES LITIGATION REFORM ACT OF 1995. FORWARD-LOOKING STATEMENTS GIVE OUR EXPECTATIONS OR FORECASTS OF FUTURE EVENTS. YOU CAN IDENTIFY THESE STATEMENTS BY THE FACT THAT THEY DO NOT RELATE STRICTLY TO HISTORICAL OR CURRENT FACTS. THEY USE WORDS SUCH AS “ANTICIPATE,” “ESTIMATE,” “EXPECT,” “PROJECT,” “INTEND,” “PLAN,” “BELIEVE,” AND OTHER WORDS AND TERMS OF SIMILAR MEANING IN CONNECTION WITH A DESCRIPTION OF POTENTIAL EARNINGS OR FINANCIAL PERFORMANCE.
ANY AND ALL FORWARD LOOKING STATEMENTS HERE OR ON ANY OF OUR SALES MATERIAL ARE INTENDED TO EXPRESS OUR OPINION OF EARNINGS POTENTIAL. MANY FACTORS WILL BE IMPORTANT IN DETERMINING YOUR ACTUAL RESULTS AND NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE RESULTS SIMILAR TO OURS OR ANYBODY ELSES, IN FACT NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE ANY RESULTS FROM OUR IDEAS AND TECHNIQUES IN OUR MATERIAL
NO PORTION OF THIS WEBSITE CAN BE COPIED WITHOUT WRITTEN PERMISSION FROM THE AUTHOR. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY OTHER BUSINESS COMPANY!.